Luft til luft-varmepumper

 

En luft til luft varmepumpe er billig og nem at installere i et kolonihave/sommerhus. Derudover bruger den kun mellem en tredjedel og en fjerdedel af den el, som en el-radiator bruger.  Du kan derfor med en varmepumpe både spare penge på dine varmeudgifter samt udlede mindre CO2.

 

Send eventuelt en skitse af plantegningen og nogle billeder af, hvor du tænker varmepumpen skal være. Så sørger jeg for, at du får lige præcis den varmepumpe, der passer til dit hus/sommerhus/kolonihavehus.

 

Fordelene ved en luft til luft varmepumpe

  •   Den giver et bedre indeklima, fordi luften renses og varmen fordeles.

  •   Den fylder næsten ingenting og bliver gemt væk under loftet.

  •   Den er hurtigt tjent ind, fordi du sparer forbruget fra din el-radiator.

  •   Den fungerer under danske forhold.

 

Luft til luft varmepumpeteknik

Ude-delen og inde-delen er forbundet med to tynde rør, hvor der er  kølemiddel i. Kølemidlet fordamper (bliver til gas) i ude-delen og kondenserer (bliver til væske) i inde-delen, hvilket afgiver varme. Der er en kompressor, som bruger strøm og driver processen. Processen kan også ”vendes om”, så varmepumpen kan køle i stedet.

 

Salg og garanti af varmepumper

Jeg sælger og monterer mærkerne Panasonic, LG og Mitsubishi, fordi de er de bedste på markedet. Min leverandør giver 5 års fuld garanti, hvis man overholder kravet om et lovpligtigt eftersyn.

KMO firmagodkendelse

 

Følg ØkoTømrer.dk

Gratis byggetilbud
  Ring nu: +45 40 94 81 82

© 2017 alle rettigheder forbeholdt ØkoTømrer.dk

Tømmerarbejde udføres i Århus og omegn
  • Facebook Clean
  • White Google+ Icon